Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Malbas söker klubbchef

(2017-05-24 13:00)
Vi söker en klubbchef till vår verksamhet. Klicka på "läs mer" för fullständig information om jobböppningen hos oss i Malbas Basket.
 
Norrort söker ny Head coach och assisterande coach för Damsektionen, Damettan, Dam div. 2, DU19 och DU17
 
 

Utlandskollen v. 21

(2017-05-23 12:33)
Superchamp Elin Eldebrink, mannen hela basket-USA pratar om och Jeffery Taylor toppar vår lista denna vecka i Utlandskollen. Dessutom har vi med en debutant - håll till godo!
 
Svenska Basketbollförbundet (SBBF) söker en person som är en mycket utpräglad administratör. Din uppgift blir att hantera uppgifter runt vår tävling och utbildningsverksamhet.
 
Sex lag går till slutspel i Basketligan herr säsongen 2017/2018. De två första lagen i grundserien går direkt till semifinal medan lag 3-6 spelar kvartsfinaler bäst av tre.
 
Svensk basket har en ambitiös vision – att bli Sveriges mest tillgängliga nationalsport. Nu behöver vi på Stockholm Basket en kreativ och handlingsinriktad ledare till vårt gäng.
 
Idag samlas RF:s och SISU Idrottsutbildarnas medlemsförbund i Karlstad för att diskutera och ta ett antal viktiga beslut för vår gemensamma idrottsframtid. Kicki Johansson har en stor roll då hon är konferencier men också nyvald ordf i Värmlands IF.
 

Ny domarkommitté utsedd

(2017-05-18 17:39)
Domarkommittén i Svenska Basketbollförbundet har ett antal viktiga uppgifter med stort ansvar. Största delen av uppdraget sköts ideellt. Vi vill tacka Jovan Skundric och Kent Bärlin som avslutar sina uppdrag i juni och välkomna några nya ledamöter.
 
Svenska Basketbollförbundet (SBBF) söker en person som är en mycket utpräglad administratör. Din uppgift blir att hantera uppgifter runt vår tävling och utbildningsverksamhet.
 
Event blir allt större och viktigare inom svensk idrott, så även inom basket. Vi söker därför en projektledare till VM-kval, EM-kval och övriga evenemang för att kunna leverera härliga basketupplevelser i Sverige.
 
Westra Sveriges BDF består av Västra Götaland län med undantag av Åmåls kommun samt kommunerna Kungsbacka.
 
BC Luleå blev laget som bröt Södertälje Kings segersvit i Basketligan herr. Det står klart efter en klar seger med 89-65 i den femte finalmatchen. - Den här segern är hela Luleås, säger en glad Peter Öqvist efter matchen.
 

Utlandskollen v.19

(2017-05-09 09:57)
Nathalie Fontaine är tysk mästarinna och toppar veckans utlandskoll. Joakim Lindén, en av Europas bästa rullstolsbasketspelare spränger sig också in. Välkomna till Utlandskollen med massor av svenska internationella prestationer!
 

Basketforum 2017

(2017-05-05 10:04)
Lördagen den 22:a april samlades företrädare för olika delar av basketsverige i Stockholm för att ta del av aktuell information om nuläget samt inleda ett arbete med att uppdatera vår strategi till år 2025.
 

 

+46 70 2300253

This is a mailto link

 KONTAKTA OSS !!!

Postadress:
Umeå Virtus BBK - Basket
Luca Romano, Vittervägen 81
90751 Umeå

Kontakt:
Tel: +46702300253
E-post: This is a mailto link

Se all info